Ga direct naar het artikel
Maak De Beweging Groen

Ontdek de e-car

Ervaar het zelf

Ontdek de e-car

Overweeg jij om de overstap te maken van fossiel naar elektrisch rijden? Vanwege het klimaat óf omdat jouw auto toe is aan vervanging? Wij helpen Zuid-Limburg graag slim en duurzaam op weg. Want als iedereen minder COuitstoot, komen de klimaatdoelstellingen binnen bereik. Daarom bieden we vrijblijvende probeerervaringen voor medewerkers van aangesloten werkgevers, zodat je zelf kan ervaren hoe elektrisch rijden bevalt.

Waarom elektrisch rijden?

  • Elektrisch rijden is stiller en schoner
  • Je stoot de helft minder CO2 uit dan met een auto die rijdt op fossiele brandstof
  • Proberen is nu gemakkelijk en goedkoop!
Ontdek de e-car tijdelijk beëindigd

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bestrijden, kunnen allerlei activiteiten niet doorgaan. Ingrijpend, maar ook begrijpelijk en noodzakelijk. Gezondheid en veiligheid staan nu voorop.

 

We moeten zoveel mogelijk binnen blijven en persoonlijke contacten beperken. Dat heeft ook gevolgen voor onze mobiliteit en voor de activiteiten van Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar.

 

De actie ‘Ontdek de e-car’, waaraan je van plan was deel te nemen, wordt in ieder geval tijdelijk beëindigd.

 

Echter: besloten is om de e-cars juist nu beschikbaar te stellen voor ‘cruciale beroepen’. Zuid-Limburg Bereikbaar is in overleg met werkgevers waarvoor dit geldt. Heb je hierover vragen, mail dan naar info@goodmoovs.com  

 

Wij wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijden. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

Foto Ontdek De E Car Werkgevers

 

Voor werkgevers

Ben je partner van Zuid-Limburg Bereikbaar? Wil je jouw medewerkers een probeerervaring met elektrisch rijden aanbieden?

Elektrische Auto BMW I3 Verkleind

 

Voor medewerkers

Werk je bij een partner van Zuid-Limburg Bereikbaar? En overweeg je elektrisch te gaan autorijden? Bekijk dan de aantrekkelijke probeerervaring die we voor je hebben ontwikkeld!

Rob Schaap over elektrisch rijden
Zo ver mogelijk komen op één acculading is een sport!
Lees meer
Gaby Bissels over elektrisch rijden
Ik moest eigenlijk vooral even wennen aan alle snufjes op de auto, maar dat ging snel. En hij rijdt heerlijk: lekker stil.
Lees meer
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief