Ga direct naar het artikel
Maak De Beweging Groen

Ontdek de e-car

Ervaar het zelf

Ontdek de e-car

Overweeg jij om de overstap te maken van fossiel naar elektrisch rijden? Vanwege het klimaat óf omdat jouw auto toe is aan vervanging? Wij helpen Zuid-Limburg graag slim en duurzaam op weg. Want als iedereen minder COuitstoot, komen de klimaatdoelstellingen binnen bereik. Daarom bieden we vrijblijvende probeerervaringen voor medewerkers van aangesloten werkgevers, zodat je zelf kan ervaren hoe elektrisch rijden bevalt.

Waarom elektrisch rijden?

  • Elektrisch rijden is stiller en schoner
  • Je stoot de helft minder CO2 uit dan met een auto die rijdt op fossiele brandstof
  • Proberen is nu gemakkelijk en goedkoop!
27 juli 2020

Weer volop interesse in ‘Ontdek-de-car’. Probeerervaring aangepast.

Van alle werkgevers die zijn aangesloten bij Zuid-Limburg Bereikbaar zouden dit jaar zo’n 500 medewerkers meedoen met ‘Ontdek-de-car’ en twee weken ervaren hoe het is om elektrisch te rijden zowel zakelijk als privé. Zou … want door de gezondheidscrisis moesten we zoveel mogelijk van thuis uit gaan werken. Enkel medewerkers met een cruciaal beroep en kleinere ondernemers die een auto nodig hadden om hun bedrijf draaiende te houden maakten gebruik van de e-cars. Het merendeel van de vloot stond zo’n 3 maanden stil!

Nu trekt de economie voorzichtig aan en willen werkgevers ook weer aan de slag met verduurzaming van het autopark voor een betere woon-, werk- en leefomgeving. Dat is gunstig voor economie en milieu. Uit oogpunt van solidariteit om dit jaar alsnog zoveel mogelijk medewerkers een probeerervaring aan te bieden, is het aanbod aangepast! Voor €50,- (inclusief het laden tot 2.000 km) kunnen deelnemers een week een elektrische auto proberen en zelf de voordelen van elektrisch rijden ontdekken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Ontdek De E Car Werkgevers

 

Voor werkgevers

Ben je partner van Zuid-Limburg Bereikbaar? Wil je jouw medewerkers gebruik laten maken van de aangepaste probeerervaring met elektrisch rijden?

Elektrische Auto BMW I3 Verkleind

 

Voor medewerkers

Werk je bij een partner van Zuid-Limburg Bereikbaar? En overweeg je elektrisch te gaan autorijden? Je kunt dat een week uitproberen zowel voor zakelijke ritten als privé. 

Bart over Ontdek de e-car
De meeste kilometers rij je in je omgeving. De actieradius moet je niet ervan weerhouden om over te stappen naar een elektrische auto.
Lees meer
Gaby Bissels over elektrisch rijden
Ik moest eigenlijk vooral even wennen aan alle snufjes op de auto, maar dat ging snel. En hij rijdt heerlijk: lekker stil.
Lees meer
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief