Ga direct naar het artikel

Maak de beweging

Probeer elektrisch rijden

Ontdek de e-car & COVID-19 

We informeren je graag over de huidige situatie en de extra maatregelen die wij hebben genomen voor jouw en onze gezondheid. Lees meer

Doe mee aan Ontdek de e-car

Wat houdt het in?

 • Je krijgt een ervaring met één van de vier moderne elektrische auto’s: de BMW i3, Renault ZOE, Nissan Leaf en Mini Electric (op basis van beschikbaarheid).
 • Je mag de elektrische auto 1 week lang gebruiken voor alle doeleinden, inclusief laden (2.000 km rijden inbegrepen).
 • Je betaalt een eigen bijdrage van € 50 en tekent voor een beperkt eigen risico van € 250.
 • Om deel te kunnen nemen aan Ontdek de e-car ben je minimaal 25 jaar of ouder en beschik je minimaal 3 jaar over een geldig rijbewijs. 
 • Na afloop van de probeerervaring stellen we je een aantal vragen over je ervaring en ontvang je een vrijblijvend aanbod voor koop, lease, of delen van je volgende elektrische auto. Zo helpen we je om definitief de beweging te maken naar elektrisch rijden.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Kijk hieronder of je werkgever partner is van Zuid-Limburg Bereikbaar en meedoet aan Ontdek de e-car.
 • Klik op jouw werkgever en je wordt direct doorgelinkt naar het platform van GoodMoovs.
 • Maak met je zakelijke e-mailadres een account aan op GoodMoovs en accepteer de deelnamevoorwaarden.(*)
 • Vul in het platform van GoodMoovs bij menu-item [Mijn gegevens - persoonlijke gegevens] je rijbewijsnummer en de verloopdatum in. 
 • Vanaf dat moment kun je je probeerervaring (elektrische auto, probeerperiode en ophaallocatie; dit is een vestiging van autodealers Janssen Kerres of Keram in Zuid-Limburg) inplannen op het platform GoodMoovs.(**)
 • Mocht je al een GoodMoovs account hebben, log in en ga dan naar menu-item [Mijn gegevens - producten] en meld je aan voor Ontdek de e-car. Vervolgens kies je bij nieuwe reservering voor een Ontdek de e-car reservering. 
 • Op de dag dat de probeerervaring start, haal je de gereserveerde auto op bij een vestiging van Janssen Kerres of Keram.
 • Wij geven je de nodige informatie over het gebruik van het platform GoodMoovs en de instructies over de desbetreffende elektrische auto, het laden en hoe te handelen bij calamiteiten.
 • Na afloop van de probeerervaring lever je de e-car weer in bij de vestiging van Janssen Kerres of Keram en ontvang je een vrijblijvend aanbod voor koop, lease of delen van jouw eerste elektrische auto.
 • Tot slot vul je de enquête in die je per e-mail na het inleveren van de e-car ontvangt.

* Het GoodMoovs platform kent algemene voorwaarden die voornamelijk gericht zijn op een situatie waarin elektrische auto wordt geleased en via een werkgever ter beschikking wordt gesteld aan medewerkers. De toepassing van GoodMoovs bij ‘Ontdek de e-car’ wijkt op een aantal punten af van hetgeen is beschreven in de Algemene en Account voorwaarden van GoodMoovs. Deze zijn beschreven in de Productvoorwaarden ‘Ontdek de e-car’. Bij een tegenstrijdigheid tussen deze Productvoorwaarden en de Algemene en Accountvoorwaarden van GoodMoovs prevaleren de ‘Ontdek de e-car' Productvoorwaarden.

** We hopen iedereen een probeerervaring te kunnen bieden, echter hebben we een maximum van 500 probeerervaringen.

Renault Zoe
Renault ZOE ZE50 R135

Vanafprijs: € 35.190
Actieradius: 315 km
Accu capaciteit bruikbaar: 52,0 kWh
Verbruik voertuig: 14,2-19,6 kWh/100 km

Mini Electric
Mini Electric

Vanafprijs: € 34.900
Actieradius: 185 km
Accu capaciteit bruikbaar: 28,9 kWh
Verbruik voertuig: 13,8 - 18,6 kWh/100 km

BMW I3
BMW i3 120 Ah

Vanafprijs: € 42.411
Actieradius: 260 - 300 km
Accu capaciteit bruikbaar: 37,9 Kw 
Verbruik voertuig: 13,8 - 19 kWh/100 km

Nissan Leaf
Nissan Leaf +

Vanafprijs: € 45.850
Actieradius: 330 km
Accu capaciteit bruikbaar: 56,0 kWh
Verbruik voertuig: 14,9 - 20,4 kWh/100

Bronvermelding ev-database.nl, 2020

Selecteer je werkgever om een reservering te maken:

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief