Ga direct naar het artikel
14 januari 2020

Gaby Bissels over elektrisch rijden

"Ik moest eigenlijk vooral even wennen aan alle snufjes op de auto, maar dat ging snel. En hij rijdt heerlijk: lekker stil."

Sinds eind maart 2019 zijn we met ons gezin in het bezit van een Hyundai Kona Electric. Tot nu toe hebben we positieve ervaringen met deze auto. Het rijden met een traploze automaat bevalt ons goed en ook dat hij zo stil is. De eerste keer op vakantie met een elektrische auto was wel een uitdaging; we moesten er echt rekening mee houden waar en wanneer we hem konden opladen.

We hebben bewust gewacht op een elektrische auto met een grotere batterij. De Hyundai Kona Electric heeft een 64 kWh accu. In de winter kunnen we hier ca. 370 km mee rijden zonder extra te laden en in de zomer 450 km. 

We zijn erg blij met onze auto. En doordat we zelf de stroom opwekken met zonnepanelen op ons huis, rijden we volledig duurzaam. Daarnaast vinden we hem gewoon erg mooi! 

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief