Ga direct naar het artikel
25 mei 2020

Ontdek de e-car’ weer opengesteld voor woon- werkverkeer

Midden in de gezondheidscrisis moeten we nog heel voorzichtig zijn en is onze bewegingsvrijheid beperkt. Tegelijkertijd bereiden we ons voor op de 1,5-meter-economie en letten we meer dan ooit op de effecten voor klimaat en milieu.

Inmiddels gaan basisscholen weer beginnen. Gaan steeds meer winkels weer voorzichtig open. En zoeken werkgevers naar aanpassingen in hun kantoorhuisvesting en op de (productie)werkvloer. We oefenen met thuiswerken en flexibele werktijden. Op zoek naar veilige werkwijzen en veilige mobiliteit voor medewerkers, klanten en leveranciers. Ook het woon- werkverkeer komt weer een beetje op gang.

Daarom stelt programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar ‘Ontdek de e-car’ vanaf 30 april 2020 weer open voor alle werkgevers die zijn aangesloten bij Zuid-Limburg Bereikbaar. Zij kunnen medewerkers die voor de uitvoering van hun werk moeten reizen, een e-car laten reserveren.

Elektrische Auto Renault Zoe
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief