Ga direct naar het artikel
10 augustus 2020

Reserveren is weer mogelijk!

Een 'Ontdek de e-car' reservering maken was tijdelijk niet mogelijk vanwege de bijstelling van de probeerperiode. Vanaf heden is het weer mogelijk om te reserveren. 

Aanpassing probeerervaring

Zo’n 500 medewerkers zouden dit jaar meedoen met ‘Ontdek-de-car’ en twee weken ervaren hoe het is om elektrisch te rijden zowel zakelijk als privé. Zou … want door de gezondheidscrisis moesten we zoveel mogelijk van thuis uit gaan werken. Enkel medewerkers met een cruciaal beroep en kleinere ondernemers die een auto nodig hadden om hun bedrijf draaiende te houden maakten gebruik van de e-cars. Het merendeel van de vloot stond zo’n 3 maanden stil.

Nu de economie voorzichtig aantrekt, stijgt ook het aantal aanvragen om mee te doen aan ‘Ontdek de e-car’. Dat is gunstig voor economie en milieu. Uit oogpunt van solidariteit om dit jaar alsnog zoveel mogelijk medewerkers een probeerervaring aan te bieden, is het aanbod aangepast. Voor €50,- (inclusief het laden tot 2.000 km) kunnen deelnemers een week een elektrische auto proberen en zelf de voordelen van elektrisch rijden ontdekken.

Elektrische Auto BMW I3
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief