Ga direct naar het artikel
27 juli 2020

Weer volop interesse in ‘Ontdek-de-car’. Probeerervaring vanaf 1 september aangepast.

Van alle werkgevers die zijn aangesloten bij Zuid-Limburg Bereikbaar zouden dit jaar zo’n 500 medewerkers meedoen met ‘Ontdek-de-car’ en twee weken ervaren hoe het is om elektrisch te rijden zowel zakelijk als privé. Zou … want door de gezondheidscrisis moesten we zoveel mogelijk van thuis uit gaan werken. Enkel medewerkers met een cruciaal beroep en kleinere ondernemers die een auto nodig hadden om hun bedrijf draaiende te houden maakten gebruik van de e-cars. Het merendeel van de vloot stond zo’n 3 maanden stil!

Nu trekt de economie voorzichtig aan en willen werkgevers ook weer aan de slag met verduurzaming van het autopark voor een betere woon-, werk- en leefomgeving. Dat is gunstig voor economie en milieu. Uit oogpunt van solidariteit om dit jaar alsnog zoveel mogelijk medewerkers een probeerervaring aan te bieden, is het aanbod vanaf 1 september aangepast! Voor €50,- (inclusief het laden tot 2.000 km) kunnen deelnemers een week een elektrische auto proberen en zelf de voordelen van elektrisch rijden ontdekken. Meer weten? Neem contact op met Louise Lohmeier en Eline Rademaker 

Louise Lohmeier
Projectondersteuner Autobewust en Fiets
Eline Rademaker
Projectondersteuner Autobewust
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief