Ga direct naar het artikel

Probeerperiode aangepast

Weet je het nog?

Zo’n 500 deelnemers zouden dit jaar meedoen met ‘Ontdek-de-car’ en twee weken ervaren hoe het is om elektrisch te rijden, zowel zakelijk als privé. Zou … want door de gezondheidscrisis moesten we zoveel mogelijk van thuis uit gaan werken. Enkel medewerkers met een cruciaal beroep en kleinere ondernemers die een auto nodig hadden om hun bedrijf draaiende te houden maakten gebruik van de e-cars. Het merendeel van de vloot stond zo’n 3 maanden stil. 

Weer volop interesse in ‘Ontdek de e-car’

Nu de economie voorzichtig aantrekt, stijgt ook het aantal aanvragen om mee te doen aan ‘Ontdek de e-car’. Dat is gunstig voor de economie en het milieu. Uit oogpunt van solidariteit, om dit jaar alsnog zoveel mogelijk deelnemers een probeerervaring aan te bieden, is het aanbod aangepast. Voor € 50,- (inclusief het laden tot 2.000 km) kunnen deelnemers een week een elektrische auto proberen en zelf de voordelen van elektrisch rijden ontdekken. 

Wat gebeurt er met jouw reservering?

Je hebt je al een reservering gemaakt voor een probeerervaring. Ook jouw reservering is aangepast naar een probeerervaring van een week. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Mocht je de eigen bijdrage al betaald hebben, dan krijg je € 25,- teruggestort. 

Samenwerking

Kunnen wij op je medewerking rekenen? Zo ja, dan hoef je niets te doen. De eerste week van de reservering voor je probeerervaring blijft staan. De tweede week wordt geannuleerd, zodat anderen ook nog een probeerervaring kunnen opdoen. Wil je geen medewerking hieraan verlenen dan annuleren wij je reservering. Geef dit dan door aan ons via e-mail. Mocht je een bijdrage van € 75,- hebben overgemaakt dan krijg je deze binnen 5 werkdagen teruggestort.

 

 

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief